opos logo

                                                                 logo fumh OP

 

Oposicions Ensenyament

AVIAT: ACTIVITATS EN PREPARACIÓ 


Opos.cat dissenya i prepara activitats relacionades amb la preparació d’oposicions o amb la professionalització docent. Aviat oferirem informació de:

Mòdul 00. Sessió de Valoració per a estudiants.

Un cop realitzada l’oposició, tant pels qui han aprovat com pels qui no han assolit l'objectiu, és el moment de fer balanç. Per als primers, és una oportunitat de consolidar aprenentatges i compartir-los amb els companys i companyes. Per als segons, és el moment de reconèixer els errors o els aspectes a millorar de cara a l’edició de 2020-2021.

Activitat opcional i gratuïta. Sessió inicial en gran grup i, a continuació, sessions parcials en grups reduïts.Tarda o dissabte matí a finals de juny o inici de juliol.

 

 

 

Sessió de Valoració per a formadors.

Un cop acabat els curs de formació, comptant amb les aportacions i valoracions dels estuiants, ens trobarem per analitzar els resultats i per recollir aspectes a millorar en properes edicions. Sessió inicial en gran grup i, a continuació, sessions parcials en grups reduïts. Tarda de la darrera setmana de juny o primera de juliol.

 

 

 

 Formació Extensiva (durant tot el curs 2019-2020). Mestres i FP

La formació intensiva durant quatre mesos no és la modalitat òptima per preparar l’oposició. El temps és reduït, les feines se superposen, apareixen els nervis, tot es precipita, etc.

Tenint present que el Departament d’Ensenyament ha fet pública, per al curs 2019-2020, una segona convocatòria per a mestres i professorat de FP, estem dissenyant una formació extensiva, d’octubre de 2019 a desembre de 2020, vinculada a les diverses especialitats, que es focalitzarà en l’estudi del temari i l’elaboració de la programació. Es tracta de preparar l'oposició amb calma, sense present, tenint un any per endavant. S’oferirà en modalitats semipresencial i on line.

 

  Oposicions 2019-2020. Professorat d'ESO i Bat, EOI i escoles d'APiD

D'acord amb la previsió de places per al curs 2019-20, Opos.cat preveu oferir un curs de formació adreçat a professorat de les especialitats objecte de la convocatòria.

A partir de gener de 2019 s'inciarà el procés de constitució d'equips de formadors en els diversos àmbits territorials. Els/les professors/es titulars de les diverses especialitats que desitgin vincular-se al programa poden deixar constància de la seva predisposició mitjançant el formulari disposat a l'efecte.

Opos.cat donarà resposta a totes les expressions d'interès rebudes, realitzarà una entrevista als candidats que s'ajustin al perfil i gestionarà la participació al programa de Formació de Formadors. Professionalització docent. --ACTIVITAT AJORNADA FINS NOU AVÍS--

Més enllà de la preparació d'oposions, opos.cat també ofereix activitats professionalitzadores per a docents de les diverses etapes educatives.

La gestió de l'aula constitueix un element essencial de la docència: la clau de la feina docent consisteix a crar un clima d'ordre i respecte a l'aula que afavoreixi l'aprenentatge. Dir-ho és fàcil; acoseguir-ho, en ocasions, és molt complex. La conferència es dedicarà a identificar, caracteritzar i il·lustrar els diversos factors que contribueixen a la gestió funcional de l'aula.

Activitat gratuïta amb inscripció prèvia. Places limitades per aforament del local. Assignació de places per ordre d'inscripció

 

 

Please publish modules in offcanvas position.