opos logo

                                                                 logo fumh OP

 

Oposicions Ensenyament

MATERIAL PER  OPOSITORS Per ajudar els opositors a incrementar les possibilitats d’èxit en la superació de l’oposició, cal disposar de materials que sistematitzin l’elaboració de la programació, que aportin pautes per a la realització de la prova pràctica i que orientin en l’estudi del temari.

Per al curs 2018-2019, hem elaborat el document

Teixidó, J. (2018): Programació didàctica per a opositors. Proposta de desplegament de la programació didàctica adequada als requeriments de la convocatòria 2018-2019 a Catalunya. Ed. Malhivern. La Garriga.

que ha estat compartit pels diversos formadors i serà utilitzat a la fase inicial de la formació.

També és útil la publicació

Departament d’Ensenyament (2017): Programar per competències a l’educació primària. Servei de Comunicació i Publicacions de la Generalitat de Catalunya

així com els diversos referents normatius que regulen el curriculum a Catalunya.

En el decurs de l’acció formativa, els responsables de les diverses especialitats elaboraran altres materials específics (esquemes, models de programació, propostes d’enunciats i de resolució de proves pràctiques vinculades a les diverses especialitats, guies d’estudi i de desplegament d’un tema...) que compartiran amb els estudiants a través de la plataforma Moodle.

 

 

Please publish modules in offcanvas position.