opos logo

                                                                 logo fumh OP

 

Oposicions Ensenyament

MODEL  FORMATIU La clau de qualsevol acció formativa rau a tenir clar allò que els destinataris han d’aprendre, desenvolupar o adquirir. Opos.cat neix amb el propòsit d’ajudar els opositors a afrontar amb major fonamentació i seguretat el procés d’accés a la funció pública docent, tenint present allò que es disposa a la convocatòria pel que fa a la naturalesa de les diverses proves.

Opos.cat es proposa cinc objectius bàsics a assolir a través d’un disseny formatiu singular (trets distintius del model) de tipus modular (que possibilita la matrícula independent als diversos blocs). S’ofereix en modalitats semipresencial i on line. S’ajusta al calendari determinat per la convocatòria i es desplega a través d’un equip de formadors especialitzat (professionals amb una trajectòria reconeguda) vinculats a cada territori que prèviament han participant en un programa de formació de formadors i han contribuït al disseny i la millora del programa formatiu.

 

 

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok